PAPLAAND


Home thematich Evenementen  Media  Contact  Over ons

Sponsoring


Sponsor bedrijven

Stichting vrienden van carnaval Wouw biedt  bedrijven onderstaande sponsormogelijkheden.

Om een correcte presentatie van uw bedrijf te kunnen garanderen is de uiterste termijn voor aanmelding als sponsor uiterst belangrijk, zie hiervoor onze nieuwste sponsorfolder.

 

Sponsor

Stichting vrienden van Carnaval wouw biedt sponsors de keuze uit het prinsen pakket, narren pakket en paplaand pakket. Afhankelijk van het pakket staat alles uitgebreid vermeld, in onze sponsorfolder.

 

 

OPTOCHT SPONSOR

Als optochtsponsor levert u met name een bijdrage aan het prijzengeld dat aan optochtdeelnemers wordt uitgekeerd om een goede kwaliteit van de optocht te stimuleren. Wat u als tegenprestatie voor deze sponsorvorm van de SVVCW ontvangt staat uitgebreid vermeld in onzesponsorfolder.


 

RECLAMEOPTOCHT PAPLAAND

De reclameoptocht die op dinsdag  door wouw trekt, stelt u in staat uw bedrijf voor een talrijk publiek te profileren. U kunt aan de reclameoptocht deelnemen met auto’s en andere voertuigen.

Aan de meest Carnavaleske deelnemer van de reclameoptocht wordt, door een onafhankelijke jury, een prijzen toegekend direct na de optocht. Wat u als deelnemer aan de reclameoptocht ontvangt en wat de kosten zijn staat uitgebreid vermeld in onze nieuwste sponsorfolder.

 

BIJZONDER LIDMAATSCHAP CLUB VAN 111

Als bijzonder lid (€ 111,-) van de Club van 111 ontvangt u eenmalig gipsen Papboer insigne. Uw bedrijf wordt met naamsvermelding opgenomen als  Lid in de “ledenlijst Club van 111” die in de paapkrant wordt gepubliceerd. Voorts wordt uw bedrijf met bedrijfslogo gepresenteerd op de website (www.paplaand.nl) van Stichting vrienden van Carnaval Wouw.

Voor nadere informatie over onze sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Jan de Groot, Hans de Vogel of via ons e-mail adres sponsoring@paplaand.nl

 

Interesse voor het sponsoren van de activiteiten van de Stichting vrienden van Carnaval Wouw ? vul dan onderstaand formulier in a.u.b.