Wie is Stichting  Vrienden Van Carnaval Wouw eigenlijk ??

 In 2016 heeft de volledige stichting aangegeven te stoppen met het organiseren van de diverse carnavalsactiviteiten in Wouw. Een kleine groep enthousiaste mensen zijn direct in dit gat gesprongen, want een jaar geen carnaval in Paplaand, kan natuurlijk echt niet.  

De kinderen in Paplaand, ook wel de papboerkes en papboerinnekes genoemd, is een van onze  belangrijkste doelgroepen. De jeugd heeft immers de toekomst. Echter zijn we er ook voor alle andere mensen die carnaval in Paplaand een warm hart toedragen.

Voor al deze mensen willen we weer een leuke carnavalsperiode wegzetten en dat gaat gepaard met een flinke organisatie. Gelukkig organiseren wij niet alles, en zijn er ook andere partijen die zorg dragen voor leuke activiteiten in Paplaand. Dit zijn regelmatig activiteiten waarbij wij echter wel ons gezicht laten zien. Denk hierbij aan de scholenbals en de kinderoptocht op carnavalsvrijdag.  

Op carnavalszondag halen we de hoogheden in en houden we weer een gezellige kindermiddag. Hier hopen wij zoveel mogelijk papboerkes en papboerinnekes te zien te gezellig met ons een feestje willen maken.

Carnavalsmaandag staat in het teken van een gezellige dweilbal Het zal dit jaar weer iets anders zijn dan jullie gewend zijn, maar zeker niet minder leuk. Hou onze website en facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie hierover.

 

Ook dit jaar willen we weer afsluiten met een leutige stoet door Paplaandse straten met daar aansluitend de prijsuitreiking. Als dit allemaal achter de rug is, zullen we direct daaraan gekoppeld gezamenlijk richting de Markt gaan om carnaval af te sluiten met de hoogheden!!!!!PAPLAAND


Welkom bij de Stichting Vrienden van Carnaval Wouw


Tis wir un jille kunst
Home thematisch Evenementen  Contact  Over ons