Het insigne van 2023 is bedacht door Stichting vrienden van carnaval Wouw. . .

Het nieuwe motto “Tis wir un jille kunst ” leende zich dan ook perfect voor de afbeelding van mooie schilderij lijst die wanneer u deze voor uw gezicht houd het mooiste schilderij weergeeft  uiteraard wederom uitgevoerd in hout compleet met een mooie paplaandse draagband .


De Stichting is zeer tevreden over de totstandkoming van het insigne” Tis wir un jille kunst“ Wij danken iedereen die dit jaar hieraan meegewerkt heeft en wensen al onze papboeren  heel veel leut toe.


Niet te vergeten alle Papboeren en boerinnen bedankt, door het kopen van het insigne Stichting Vrienden van Carnaval Wouw geeft u ons financieel een ruggensteuntje en kunnen wij onze activiteiten voor de kinderen in  Paplaand bekostigen.


Heeft u het Insigne nog niet en zou u het willen hebben, stuur een een mailtje naar  Info@paplaand.com  vermeld uw adres hoeveel u er wil en wij zorgen dat u ze krijgtNaast een welkome bijdrage aan het Paplaandse carnaval zijn insigne’s voor veel Papboeren en boerinnen ware verzamel items geworden. Dit jaar ivm corrona kunnen wij helaas niet langs de deuren komen om u deze aan te bieden daarom hebben wij een webshop geopend  waar u deze kan bestellen .


PAPLAAND


Welkom bij de Stichting Vrienden van Carnaval Wouw


Tis wir un jille kunst

Insigne 2023

Home thematisch Evenementen  Contact 
klik hier voor insignes van afgelopen jaren