PAPLAAND


Home thematich Evenementen  Media  Contact  Over ons

Veldteken


Insigne:


Het insigne van 2018 'We emme de smaok te pakke " Is bedacht door Stichting vrienden van carnaval Wouw. Het is zeker, We emme de smaok te pakke. .

Dus toepasselijker dan een paplepel kan het nieuwe insigne dan ook niet zijn, daarom heeft de stichting een setje paplepels bedacht met de borstbeelden van  het Palaandse carnaval erin gebrand. Op de steel staat het moto van 2018 gegraveerd, natuurlijk is de Paplepel eveneens als vorig jaar wederom van hout.


De Stichting is zeer tevreden over de totstandkoming van het insigne: ’we emme de Smaok te pakke"  Wij danken iedereen die dit jaar meegewerkt heeft en wensen ze veel leut toe. En niet op de laatste plaats worden alle Papboeren en boerinnen bedankt, die door het kopen van het insigne Stichting Vrienden van Carnaval Wouw een financieel ruggensteuntje heeft gegeven.


Naast een welkome bijdrage aan het Paplaandse carnaval zijn insigne’s voor veel papboeren en boerinnen ware verzamelitems geworden.

Heeft u het insigne nog niet aangeschaft en wilt u deze toch graag hebben  ze zijn verkrijgbaar bij cafe zalen Donkenhof , Eetcafe In Den Veehandel , C.C. de Geerhoek of de VVV Wouw.


ook op 27 januari 2018 in de leutkraam voor de Jumbo in Wouw

Of

tijdens de collecte en bezorging van de papkraant van 13 tot 19 januari

klik hier voor veldtekens van afgelopen jaren 

Insigne 2018